jump to navigation

Marc Pradel fa lectura de la seua Tesi Doctoral 1 Març 01UTC 2012

Posted by xarxes in sociologia, tesi.
trackback

Demà al matí Marc Pradel farà lectura de la seua tesi “Governança, innovació economica i social en dos territoris subnacionals europeus: el Black Country (West Midlands) i el Vallès Occidental (Catalunya)”. Un estudi comparat de dos territoris amb problemàtiques industrials similars, i on Marc ha analitzat com han gestionat la innovació els diferents actors implicats. Amb el Marc Pradel hem seguit un camí acadèmic paral·lel, i és per això molt motivador veure com arriba a este punt d’inflexió. Felicitats!

Actualització: Marc Pradel ha fet accessible la presentació i la tesi en pdf amb una rapidesa envejable. Felicitats per la política de difusió:

Lectura de tesis doctoral de Marc Pradel Miquel

Títol: “Governança, innovació economica i social en dos territoris subnacionals europeus: el Black Country (West Midlands) i el Vallès Occidental (Catalunya)”

Directora: Dra. Marisol García Cabeza.

Departament: Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials.
Dia: 2 d’marc de 2012, a las 12 h.
Lloc:En la Sala de Grados de la Facultat d’Economia i Empresa (Edifici 690). Universidad de Barcelona.

En aquesta tesi s’analitza com, dins el context de la UE, en alguns territoris subnacionals profundament industrialitzats els actors locals estan desenvolupant noves polítiques i formes d’organització per tal de transformar l’economia local, lluitar contra l’atur i fer el territori competitiu. Un territori no és una simple unitat geogràfica sinó una construcció social que es configura a través de relacions econòmiques, socials i polítiques més o menys fortes entre diferents actors en un espai geogràfic determinat. Aquesta recerca es centra en l’anàlisi de dos territoris que s’han conformat a través de les relacions de producció industrial sorgides a patir dels segles XVIII i XIX: el Vallès Occidental (Catalunya), on sorgeix una potent indústria llanera, i el Black Country (a West Midlands, Anglaterra) on sorgeix la industrialització britànica al voltant de la indústria metal·lúrgica.

Conctacta con el Dr. Marc aquí.

Font: Blog de Sociología

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: