jump to navigation

Els usuaris s’organitzen via twitter per a informar-se sobre els trens #regsud 19 Mai 19UTC 2011

Posted by xarxes in internet, sociologia, xarxes.
Tags: , , , ,
trackback

Hi ha un servei molt interessant que se centralitza a rodalies.info i que fa una cosa tan senzilla, però tan completa, com recopilar aquells missatges de twitter amb l’etiqueta #regsud per a retransmetre’ls via  el twitter @regsud. Així, seguint este usuari pots saber l’estat de la línia de trens regionals de Móra la Nova i Torotosa fins Barcelona segons los seus usuaris. Que hi ha un tren aturat, que algú ha agarrat lo tren 10 estacions abans i porten 10 minuts de retard, que hi ha desviament d’una línia… tot de primera mà, i al moment. Pots seguir l’estat de les línies de Regionals, les de Rodalies, les dels FGC… Coses senzilles de fer però de gran abast comunicatiu, indiferentment de les opcions de l’empresa.

Este fet significa una modificació de les dinàmiques socials que a alguns pot agarrar per sorpresa. En lo desenvolupament del #15M podeu seguir qualsevol mitjà de comunicació, que intenta veure quina organització hi ha darrere d’este moviment. Fins i tot, com no, hi ha qui veu la mà omnipotent i omnipresent d’ETA-Batasuna darrere. Vells models no poden explicar nous paradigmes.

Perdoneu lo mal gust en la imatge del vídeo. No hem trobat cap vídeo que simplement reproduïsca les paraules de César Vidal. El contingut de l’audio és suficient per a fer-se una idea del periodista.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: