jump to navigation

Demà presentem l’estudi «Coneixements i usos del català a Catalunya el 2010» 30 Març 30UTC 2011

Posted by xarxes in estadística, personal, sociolingüística.
trackback

La Xarxa CRUSCAT de l’IEC presenta dijous l’estudi «Coneixements i usos del català a Catalunya el 2010» 31/03/2011

Es tracta d’una anàlisi sociolingüística del català actual basada en les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. L’estudi es presentarà en una roda de premsa dijous, 31 de març, a les deu del matí, a l’IEC. El document ha estat impulsat per la Xarxa CRUSCAT de l’IEC i la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC). En l’acte també es presentaran els resultats de la primera onada del 2011 del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, on consten els rànquings d’audiència dels mitjans de comunicació.

En la conferència de premsa intervindran Joan Sabaté, director general de FUNDACC; Mariàngela Vilallonga, vicepresidenta de l’IEC i presidenta del Consell Supervisor de la Xarxa CRUSCAT; Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT, i Natxo Sorolla, investigador de la Xarxa CRUSCAT.

La Xarxa CRUSCAT és una xarxa científica dependent de l’Institut d’Estudis Catalans que aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català arreu dels Països Catalans.

El document «Coneixements i usos del català a Catalunya el 2010: dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura» s’emmarca en la celebració del centenari de la Secció Filològica de l’IEC, sota el lema «2011, l’any de la paraula viva».

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: