jump to navigation

“Quin sentit té que existisca la sociolingüística?” 25 gener 25UTC 2011

Posted by xarxes in Franja, sociolingüística, tesi, xarxes.
trackback
Avui faré una sessió a les classes de nivell superior de català del Prat de Llobregat (CPNL) per a explicar quina és la meua professió i quins són los seus objectius. També dibuixarem un marc general sobre la situació sociolingüística de la llengua catalana. Si no s’ho passen bé amb la classe, almenys els alumnes tindran el consol que tenen més dies per a fer els deures ;)
Bona notícia!
Tots els deures que heu de fer són per dijous de la setmana que ve. Com que dimarts ve el sociolingüista Natxo Sorolla a fer-nos una classe especial, no serà fins dijous que no farem classe regular. Tot això vol dir que teniu més temps per preparar els exercicis.
Anuncis

Comentaris»

1. Clea - 25 gener 25UTC 2011

Home!

Que l’important és la teva classe és evident! El que passa és que de tant en tant una mica d’humort no fa mal a ningú :P

C.

2. Ghentzid - 26 gener 26UTC 2011

Va ser una sessió força interessant. Em va resultar molt gràfic veure l’evolució dels parlants del teu estudi dintre dels diferents grups a les classes. És com si es poguessin mesurar les nostres intuïcions amb números i dades, fletxes, relacions …

També vaig descobrir un altre punt de vista diferent entorn al futur de la nostra llengua. Qüestions en les quals ni n’havia pensat, com la importància de que una part dels castellanoparlants inicials estigui educant als seus fills en català (el meu propi cas).

3. Ghentzid - 26 gener 26UTC 2011

Si us plau esborra aquest “de que”. No em trauré mai aquesta mania.

4. xarxes - 31 gener 31UTC 2011

La sessió va estar molt productiva, també per a mi. Haver d’explicar la meua faena m’ajuda a entendre-la molt millor. Moltes gràcies per l’atenció que hi vau posar ;) Ha estat una experiència molt enriquidora.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: