jump to navigation

Fes còpies de seguretat de la tesi 18 gener 18UTC 2011

Posted by xarxes in ciència, tesi.
trackback

Portes un munt d’hores invertides en una cosa. Esta cosa són il·lusions. I molts fracassos. Gaudir de moltes alegries, però també suportar molta incomprensió. Esta cosa és un trosset molt gran de tu. I imagina’t que, de repent, desapareix…

Tres consells:

  • Fes còpies de seguretat en diferents formats: al PC, USB, SD, en CD/DVD, en disc dur extern, al correu, en línia… I uns no són excloents dels altres. Pensa que fer una còpia general cada uns mesos no costa gens. I en cas de pèrdua, només perdràs uns mesos de faena. No uns anys.
  • Fes còpies físiques i mantin-les a un espai físic diferent i allunyat del teu lloc habitual de treball. Posa’t al cas que es pot prendre foc a l’oficina o a casa, i per tant, cremar-se el PC i la còpia de seguretat que hi ha al calaix. Perds l’original i la còpia. Posa còpies de seguretat a casa ton iaio.
  • Utilitza Dropbox per a tindre una còpia de seguretat al núgol. Tens espai de gigues per a poder guardar les teues còpies de seguretat de forma gratuïta. I si tens mobilitat i algun dia et deixes la memòria USB a algun lloc, tens a mà i a distància d’uns clics una còpia de seguretat. Envia’t els documents més importants per correu electrònic. Sempre els podràs recuperar.
Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: