jump to navigation

“Con Biel, Catalunya y Teruel van bien” i els seus 97 votants 29 Novembre 29UTC 2010

Posted by xarxes in Franja.
trackback

La direcció del PAR, i sobretot lo matarranyenc Boné, van presentar una candidatura del Partido Aragonés a Lleida, en un doble objectiu. Fer més que visible la seua línia anticatalanista, que mantenen gràcies al més que bon alimentat conflicte dels Bens de la Franja, i tapar el conflicte intern que manté el PAR en la baixa de l’Alcalde de Terol i tants altres militants. Analitzavem en aquell moment que el PAR necessitarie 10.000 vots per a traure un diputat a Catalunya. I el resultats ha estat de còmic: 97 vots.

Queden entre les cinc raderes posicions de les quasi 40 candidatures. Alguns dels seus veïns en els resultats electorals són Alternativa Liberal Social, que en 54 vots i veient lo seu vídeo promocional, queda clar on queda l’aventura del PAR a ultramar.

Només han estat capaços de superar a Solidaridad y autogestión internacionalista (82), Alternativa Liberal Social (54), Partit de Justícia i Progrés (47) i DemocraticaWEB (44). I entre els partits que no han pogut superar hi ha la Falange Española de las JONS (1781). Partido Familia y Vida (2075) o la CORI de la Carmen de Mairena (6982), que ha fet cèlebre la seua frase “No tendré un escaño, pero tengo un coño y con eso me apaño”.

Aconseguir 97 vots en una candidatura que ja demana 23 candidats (15+8 suplents) exigeix que no voto ni la família més propera ni els amics, perquè si no, no s’explica. I mentre Biel i Boné obren aventures a Catalunya, Teruel continua anant tan bé com com l’aventura de Lleida:

Ricardo Mur, Senador del PAR: “El PAR no es Corea del Norte, pero se parece”

PS: Notícia molt benevolent a l’Heraldo sobre el fracàs dels 97 vots del PAR.

Anuncis

Comentaris»

1. Marc - 29 Novembre 29UTC 2010

Un respecte: Els 54 vots de l’ALS estan molt bé a jutjar pels recursos que tenien. Que no hi havia ni trípode, ni pasta pels efectes digitals. A més, només es presentaven a Tarragona. Quedar a 43 vots del PAR és tot un èxit.

2. “Con Biel, Catalunya y Teruel van bien” i els seus 97 votants | La Franja - 29 Novembre 29UTC 2010

[…] “Con Biel, Catalunya y Teruel van bien” i els seus 97 votants […]

3. Núgol de cognoms del PAR de Lleida « Xarxes socials i llengües - 30 Novembre 30UTC 2010

[…] Ahir explicàvem que resulta difícil treure 97 vots amb una candidatura de 23 candidats, perquè ben bé no han votat ni els familiars directes ni els millor amics. La llista de candidats del PAR apareix més avall. Però fent-hi una ullada ràpida es percep que alguns cognoms apareixen amb una fluïdesa gens comú. És per això que els exposem en un núgol áde paraules amb Wordle. Per comprovar que els Martínez, Pérez i Buisán són força comuns. […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: