jump to navigation

El català a l’Heraldo 4 Mai 04UTC 2010

Posted by xarxes in Franja, Matarranya, sociolingüística.
trackback

L’Heraldo explica que la senyal d’AragónTV arribarà a la costa catalana per a que els saragossans tinguen la seua cadena al pisset de Salou durant l’estiu. I ja de passada,  això ha permès desplegar (de nou) TV3 a la Franja i ampliar-ho a la resta de televisions de la Corporació Catalana.  El millor és que tot i que el PAR, el senyor Biel i la senyora Maria Herrero, han arribat a dir autèntiques animalades filològiques, al principal diari d’Aragó, que a més és el més conservador, manfesten alt i clarament:

El mayor interés en recuperar los canales catalanes (TV3, C33, K3 y 3/24) se circunscribe al Aragón oriental, donde se habla el catalán y su población se beneficiaba de la cobertura analógica.

Anuncis

Comentaris»

1. torresburriel - 4 Mai 04UTC 2010

De todos modos conviene recordar que no sólo aragoneses zaragozanos tienen su segunda residencia en la costa catalana, sino también de otras zonas del país. Y ellos también se beneficiarán de poder ver Aragón TV allí :)

2. xarxes - 4 Mai 04UTC 2010

A no tot l’Aragó Oriental se parle català històricament, només a la Franja. I no només se parle català a la Franja, també a Saragossa, i es podrien beneficiar de vore TV3. No, si tu ja m’entens i jo ja t’entenc :-)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: