jump to navigation

Presentació de “Els futurs del català” amb “El futur del català a la Franja” 12 Mai 12UTC 2009

Posted by xarxes in Franja, sociolingüística, tesi.
trackback

Demà es presenta “Els futurs del català. Un estat de la qüestió i una qüestió d’estat”, publicació on vaig participar amb un article: “El futur del català a la Franja”.Feia una important repassada a la situació del català des d’una perspectiva sociopolítica, amb un accent molt important en les successives promeses de llei de llengües des de l’entrada de Marcelino Iglesias al Pignatelli de Saragossa. Espero que l’article aviat estiga accessible  en pdf. De moment podeu accedir-hi fullejant-la o adquirint-la aquí.

La Societat Catalana de Sociolingüística es complau a convidar-vos a la presentació del llibre “Els futurs del català. Un estat de la qüestió i una qüestió d’estat”, per Emili Boix-Fuster, coordinador del volum.

El llibre representa una bona síntesi de la situació lingüística als països de parla catalana, que es fonamenta en les dades de les enquestes d’usos lingüístics als territoris de parla catalana i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En són autors Albert Fabà, Miquel Àngel Pradilla, Joan Melià, Gentil Puig, Josep Manel Ballarín, Natxo Sorolla, Andreu Bosch, Noemí Ubach i Pere Comellas, a banda d’Emili Boix.

L’acte tindrà lloc el dimarts 12 de maig, a les 18.30h a l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47. Sala Puig i Cadafalch.

Societat Catalana de Sociolingüística

Fullegeu o adquiriu la publicació

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: