jump to navigation

La taxonomia del heavy metal 26 gener 26UTC 2009

Posted by xarxes in música.
Tags:
trackback

Els 5 pilars dels noms dels grups de heavy metal són la mort, els fets mortals, la religió, els animals i els errors ortogràfics. Els 5 creen una estrella satànica en al·legoria al cap de cabró satànic.

Així es representa al gràfic taxonòmic dels noms de grup heavy metal. Es completa amb conceptes com l’ocultisme dels White Zombie, l’obscuritat dels Darkness, la mort dels Megadeth, les demandes d’ajuda dels Suicidal Tendences i els Paranoid,el medievalisme als Dragonforce, la religió als Black Sabbath i els Judas Preist, els fets bíblics als Babylon, el satanisme als Crippled Lucifer, el metal als Metallica o els animals als Scorpions i els Iron Butterfly. La capça dels errors ortogràfics té des dels Def Leppard, que evita el nom original de Deaf Leopard (Leopard Sord) per allunyar-se del punk, fins els que juguen amb “hell” (infern) com els Helloween. Els Led Zeppelin es van posar el nom en resposta a un cometari negatiu del bateria dels The Who, que va dir que la nova banda cauria com un Zeppelin de Plom (Lead Zeppelin), però finalment van suprimir una a per a dir-se Led Zeppelin.

Vist a la Duke Listens!

Anuncis

Comentaris»

1. Lizer - 27 gener 27UTC 2009

Els vaig a mostrar el gràfic als meus amics, que tant ironitzen amb els noms dels grups que els dic que m’agraden. Curiós treball.

2. Marc - 5 febrer 05UTC 2009

una cosa… hell vol dir infern i no cel! Has posat “juguen amb hell (cel)…” Per la resta m’ha enretingut una bona estona, el post. Sempre m’han semblat curiosos els noms dels grups. Es podria fer el mateix amb grups pop on hi hauria els noms vinculats a coses de l’espai (Los Planetas, Meteosat, Mercury Rev,) els noms de persones o de les seves parts (Lori Meyers, Antònia Font, Manel, La oreja de Van Gogh…) en fin, a veure si ho fa algú.

3. xarxes - 11 febrer 11UTC 2009

Gràcies per l’avís, Marc!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: