jump to navigation

Regalar tecnologia als familiars 9 Desembre 09UTC 2008

Posted by xarxes in personal.
trackback

Estem damunt de Nadal i potser has de regalar coses. Es possible que sigues geek light (o dur, qui sap) i vulgues regalar alguna cosa tecnològica a ton pare, ta mare, o algú (que segur que té certa edat).

VIGILA! Si la teua victima es una pataca de les tecnologies (i al món n’hi ha a grapats), reflexiona abans de fer la compra.:

A) Si li regales una cosa que enten pero no li troba utilitat, ho regalara a una altra persona l’any següent. Pero si es tecnologia i no troba l’utilitat a l’aparatet, has de pensar que tampoc l’entendrà i pensarà que l’has comprat per a poder-lo utilitzar tu mateix. Escomençaran a dubtar de la bondat del regal, en l’estima que li pots tindre i també dubtarà, com no, d’aquella encantadora relació que tenieu fin que li vas regalar l’aparellet.

B) Si l’entén, pensa que seràs lo seu servei d’assistència tecnica de per vida i el seu funcionament estarà totalment correlacionat amb tu. Lo dia que no va, patiràs uns nervis de cavall perquè l’única informació que tindràs es “no va” i amb esta informació hauràs de saber-lo reparar. Però a mes, hauràs de saber-lo arreglar com si fore teu i estigueres fart d’arreglar-ne, encara que tu no en tingues ni idea. L’hauràs de reparar a l’acte i sense dubtes. Mai has reparat res teu sense el mètode de “prova-error”, però amb lo “regal” hauràs d’inaugurar la teua primera reparació “prova-encert”. Si no.. mal!  Escomençaran a saltar els dubtes sobre el teu interès en la reparació, en lo regal, en l’estima que se suposava que li tenies i en aquella encantadora relació que mantenieu fins que vas decidir regalar l’aparellet.

Aixi que si t’estimes la relacio en aquella persona, acompanya el regal amb grapats de paciència i hores d’assistencia tècnica…. O escomença a mirar botigues de perfums i corbates! ;-)

Foto de Jaaziel

Anuncis

Comentaris»

1. A Enrestida - 9 Desembre 09UTC 2008

El Sábado 20 de Diciembre desde A Enrestida organizamos un concierto con Obrint Pas, Prau y The Magnetophones en el Centro Cívico Universidad (C/Violante de Hungría), en Zaragoza, a partir de las 19:30h.

El precio del concierto son 12 € anticipada y 14 € en taquilla. Las entradas anticipadas se pueden adquirir en el bar Posturas, el bar Pottoka, la tienda Urban Hell, o en nuestro propio centro social, A Enrestida.

Aquí puedes ver el cartel del concierto: http://enrestida2008.files.wordpress.com/2008/11/definantifa.jpg

Aquí puedes escuchar una cuña de promoción del concierto: http://www.personal.able.es/ftolo/falca3.mp3

El Sábado anterior, 13 de Diciembre, hacemos una fiesta de presentación de éste concierto, con miembros del grupo The Magnetophones a los platos. Sonará reggae, ska y soul.

El cartel de esta fiesta lo puedes ver aquí: http://img513.imageshack.us/img513/4652/cartelfiestadia13ul2.jpg

Para cualquier duda (localización de los puntos de venta…), y más información en: http://www.enrestida08.com o en nuestro e-mail: aenrestida@gmail.com

Ayúdanos a difundir esta información. Reenvíalo y/o cuélgalo en tus espacios virtuales. Gracias!

Os esperamos a todos y todas!

Organiza: A Enrestida
Colaboran: Bloque Independentista de Cuchas, Magofermin, y Coordinadora Antifascista de Zaragoza
Ayudan: Gallizo, Birosta, Urban Hell, Pottoka, Crápula, Fergus y Posturas.

2. Atka Kevlarsjal - 9 Desembre 09UTC 2008

Boooona! Bona idea, ben escrit, ben començat, i ben acabat. M’agrada molt aquesta entrada, de les millors que has publicat!

3. Marc - 10 Desembre 10UTC 2008

Haha he rigut molt. Jo li vull regalar un marc digital a la meva àvia però ningú més de la família vol perquè ens donarà molta feina posar-li fotos noves i atendre a la demanda de “no va”… pobra dona.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: