jump to navigation

Si plou no agarros ni Bicing, ni Bizi, ni res similar 23 Octubre 23UTC 2008

Posted by xarxes in xarxes.
trackback

Si utilitzes lo Bicing (a Barcelona), lo Bizi (a Saragossa), lo BIP! (a Perpinyà) o qualsevol sistema de transport públic en bicicleta similar, vigila! Ja sabràs que hi ha dificultats (raonables) per trobar bicis a algunes hores concretes a les zones més altes / perifèriques i per aparcar la bici a les zones més cèntriques / baixes. En lo segon cas,  pots esperar un ratet i habitualment algú ve a agarrar una bicicleta, deixant un lloc per a aparcar la teua. Però si mentre vas pedalant escomence a ploure, tens un problema. No pel que plou. Si no perquè ningú s’atrevix a agarrar una bicicleta. I les estacions plenes continuen plenes per hores. Avui haig passat una hora de rellotge al costat de 4 estacions que no han experimentat cap canvi. Al final, la segona vegada que haig cridat per telèfon al servei d’ajuda (900 31 55 31) m’han indicat una estació que tenia algun espai. En concret, dos.

Solucions possibles?

  • Telèfon d’assistència: el tenen i t’informa de llocs forros. Punt positiu.
  • Informar a la mateixa pantalla del Bicing dels llocs forros propers en passar la targeta. Per telèfon m’han dit que ho feia. Però a cap de les 4 que ho haig intentat m’ha dit res. Punt negatiu.
  • Informació en línia per a internet mòbil sobre les estacions amb espai. En pocs anys serà un sistema habitual. Però de moment per a saber a on cauen les estacions via mòbil has de fer xanxullos… i, evidentment, no saps si hi ha espai o no. Punt negatiu.

PS: Cal dir que a El Cadafal veuen la part positiva: Bicing Ideal

Foto de Xavier Alabart

Anuncis

Comentaris»

1. Marc - 23 Octubre 23UTC 2008

El bicing ens porta moments memorables. Proveu d’estacionar una bici al passeig marítim de Barcelona un dia d’estiu al migdia. Tothom va a la platja tan feliçment i no hi ha qui estacioni. Jo vaig poder fer-ho després d’enganyar a uns pobres transeunts que em van preguntar si creia que, si agafaven la bici allà, trobarien lloc a la Barceloneta. Va estar lleig però duia 40 minuts donant voltes amb la bici per cinc estacions de bicing diferents i ja estava molt lluny del meu destí…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: