jump to navigation

Escrivint sobre l’Expo de Saragossa 18 Juny 18UTC 2008

Posted by xarxes in xarxes.
trackback

Demà publicaran a La Comarca el darrer Viles i gents, a on parlo de la febre de l’Expo de Saragossa i els matisos que tan bé aniran de fer. Tot i que no n’haig parlat a l’article, el divendres passat , lo mateix dia de la inauguració, jo arribava a l’estació intermodal de Saragossa per la nit, per a anar al concert de presentació dels Draps a Saragossa. Un guarda de seguretat estava maltractant un xic negre per a fer-lo fora de l’estació. Ell, amb la seua maleta, esperava tranquil que baixaren los nervis del segurata. Entre les desenes de persones que a aquelles hores de la nit dormien mentre esperaven l’autobús, ell savia que a més era negre, a la major festa de l’aigua de la terra. Contradiccions per a una modernització d’una ciutat, com qualsevol altra part del món, entre el futur i el passat.

Llegiu Quan l’Ebre sona dissidència porta

S’ inaugurada l’Expo de Saragossa. Amb ella, el món queda dividit entre els que ja tenen l’entrada i els que encara no. Amics, familiars, veïns, coneguts i saludats s’ocupen de recordar als altres que encara hi estan a temps.

L’aconteixement ha atret un pilar d’inversions, que han de millorar el forat negre entre la “Y basca” i Barcelona. Podrà consolidar-se en un nucli econòmic important. Fins i tot pot situar Saragossa a la xarxa de ciutats internacionals, millorant les ocasions dels polítics aragonesos per a parlar altres idiomes. Però com qualsevol procés modernitzador té diferents vies. I cal millorar el passat, però no cal cremar-lo. Per això suposo que hi ha veus dissidents en l’Expo que matisen. (Continua… Quan l’Ebre sona dissidència porta)

Foto d’Eko

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: