jump to navigation

Mendeley, un Last.fm per a la ciència 11 Juny 11UTC 2008

Posted by xarxes in xarxes.
trackback

L’altre dia parlava d’una de les aplicacions que més m’ha impactat darrerament, lo Last.fm. I avui descobrixco el Mendeley, que és una aplicació dedicada a la ciència amb la mateixa lògica. Hi penjes los teus articles científics i a partir de les teues referències, busca altres usuaris amb la mateixa bibliografia, i per tant, molt propers al teu propi camp, a partir dels quals pots compartir coneixement, novetats, altres referències, inquietuds en el camp científic… Suposo que una de les qüestions que ara per ara encara limita l’aplicació és la falta de referències en línia, a partir de les quals pareix treballar el Mendeley. Encara depenen extremadament dels articles que només poden consultar-se en paper. En tot cas, la idea té un gran futur. Hi ha un vídeo que explica el funcionament:

Si l’experiència va bé, ja explicaré com ha anat. Però suposo que pocs “amics” trobaré encara interessats en la sociolingüística i les xarxes socials. Un camp molt menut per a tindre èxit lo primer dia ;)

Via Martin Vasrsavsky

Anuncis

Comentaris»

1. gloria - 11 Juny 11UTC 2008

Doncs ja explicaràs com va exactament si has trobat a algú interessant. Té bona pinta, però clar suposo que encara el seu ús en CCSS és molt limitat, no se potser m’equivoco.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: