jump to navigation

Retòrica entre un notari independentista i la COPE 5 Juny 05UTC 2008

Posted by xarxes in personal.
trackback

Este matí haig escoltat La Cope pujant a fer treball de camp al Baix Cinca. Sí, és molt més efectiu que la cafeïna. I dona per a molt d’anàlisi. Primerament, per la capacitat de Losantos i Pedro J., periodistes, per marcar les seues fílies i fòbies desintegrant lo PP en bons i roïns i repartint a totes mans, i MOLT fort. Avui tenia especial importància la querella de Gallardón contra Losantos. I ric molt amb l’argumentari de Losantos, que no és coherent, ara bé, es carrega a tot aquell que té davant, parodiant, satiritzant, i utilitzant arguments contradictoris entre sí depenent de si defensa a algun sant de la seua devoció o a algun ogre. Podeu fer una ullada a la paròdia que li van fer al Polònia amb una festa sorpresa a Piqué.

A la baixada, aprofitat que la Franja és llarga, molt llarga, haig dedicat part del viatge a l’MP3 que fa dies que portava damunt amb l’entrevista que li van fer a López Tena a la Cope (catalana). Ell és membre del Consell del Poder Judicial, independentista i valencià. I sobretot, amb les idees molt clares. Independentment de l’afinitat que es pot ternir en los seus punts de vista, era per a escoltar-lo. Pensava que hauria estat una escabetxina en viu, perquè posar-te davant 5 periodistes oposats en un mitjà totalment contrari només és per a valents. I no sabeu com haig rigut durant lo trajecte.

López Tena i la Cope

Veure a López Tena rifar-se a tota una tropa , fins lo punt que el presentador demana reforços i els altres es fan enrere, és de manual de retòrica. Fins i tot a algú que pocs fan callar, com l’actual director de La Razón, Francisco Marhuenda. I és que cada dia trobo a faltar que no siga obligatori acabar les carreres universitàries en les bases de la retòrica ben apreses. Una cosa és ser molt bon investigador, i l’altra saber-ho explicar i persuadir.

El vídeo és un resum de l’entrevista. Us recomanem que escolteu el mp3 sencer. Ara ja només em queda per veure un cara a cara de Jiménez Losantos i López Tena. Per a seure i riure!

Anuncis

Comentaris»

1. esmolet - 12 Juny 12UTC 2008

Genial. L’acabo d’escoltar i s’hauria de posar aquest tall a totes les emissores per esborrar tantes mentides de manera contundent i inapel·lable. I de bon rotllo! El sentiré de tant en tant per esborrar la depressió. Si més no, tenim raó.

2. Alfons López Tena - 29 Juny 29UTC 2008

Moltes gràcies, quan vulguis et conto les interioritats i com ho fiu.

3. esmolet - 8 Juliol 08UTC 2008

Entesos. Ja m’explicaràs. El bloc és http://esmolet.bloc.cat


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: