jump to navigation

Prohibit difondre la publicitat 21 febrer 21UTC 2008

Posted by xarxes in personal.
Tags: , , , ,
trackback

Acabo de rebre un correu d’una entitat sociolingüística fent una espècie de campanya a favor del multilingüisme. Fins aquí, tot normal. Me l’envien a mi i m’imagino que a un llistat infinit de correus que tenen a la seua base de dades. Però al final del correu apareix un avís de privacitat que prohibix difondre eixa campanya:

Avís de Confidencialitat
Aquest correu electrònic pot contenir informació estrictament confidencial i és de ús exclusiu del destinatari, queda prohibida a qualsevol altre persona la seva difusió, còpia, distribució, o l’exercici de qualsevol acció relacionada al seu contingut. Si ha rebut aquest correu electrònic per error, si us plau contesti al remitent, i posteriorment esborri’l del seu sistema. Qualsevol altre ús o acció podria ser contrària a la llei. Gràcies per la seva col·laboració.

És paregut a la situació que m’haig trobat amb una altra entitat que va decidir publicar los llibres que edita cada any en paper i en format electrònic. Perquè tot el que corria en format pdf, s’ho estauviava de pagar-ho ella impremtes. I per tant, quant més corregueren aquells llibres sense imprimir-los, millor. Però al pdf hi expressava clarament que

Són rigorosament prohibides, sense l’autorització escrita dels titulars del copyright, la reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol procediment i suport, incloent-hi la reprografia i el tractament informàtic, la distribució d’exemplars mitjançant lloguer o préstec comercial, la inclusió total o parcial en base de dades i la consulta a través de xarxa telemàtica o d’Internet. Les infraccions d’aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

Vaig preguntar a la mateixa institució que com podien penjar un docuement en pdf a la seua web, quan estava rigorosament prohibit de consultar-la a través d’Internet. La resposta va ser que era el text legal habitual. En fi… espero que la intel·ligència de l’usuari d’Internet fora superior a la bur(r)ocràcia i els amants de la papiroflèxia.

Anuncis

Comentaris»

1. Chorche - 21 febrer 21UTC 2008

jejejejejeje…. :D:D

2. moonydoodle - 21 febrer 21UTC 2008

jejejejejejejejejejejejejejejejejeje…… :D:D:D:D:D:D:D:D:D

3. moonydoodle - 21 febrer 21UTC 2008

perdó, perdó, estic molt cansada… ^^U

4. Marc - 22 febrer 22UTC 2008

Un reflex del que tarda la gent en adaptar-se a la realitat de les noves tecnologies. A l’editorial on vaig treballar vaig proposar fragments dels llibres en pdf i es van horroritzar. Avui ja hi ha editorials que pengen la totalitat dels seus llibres en pdf i dp si vols te’l compres ben editat i tal. La gràcia és que els funciona.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: