jump to navigation

Les famílies del poder 5 Octubre 05UTC 2007

Posted by xarxes in xarxes.
Tags:
trackback

Avui, a Escolar apareix una imatge que em pareix interessant. No se cite d’a on ve, ni com està feta… però en pla abstracte dibuixe una xarxa de famílies poderoses a Espanya.

Comentaris»

1. Jaime Sorolla - 18 Octubre 18UTC 2007

Hola Natxo.

Acabo de descobrir lo teu bloc a través d’un comentari que has deixat al bloc que enguany han obert los xiquets de Pena-roja a l’escola. Sóc Jaume (o Jaime, com vulgues) Sorolla, sóc de Queretes i vaig estudiar la carrera en lo mestre que ara treballe al teu poble, és com un germà. Me va dir que li havies escrit oferin col·laboració, està molt bé.

Lo cas és que jo a tu te coneixco dels Draps (estava al concert en que crec que vas plegar…) i de veure’t algun dia per La Barraca.

Res, que lo bloc està molt i molt bé, m’ha agradat. Pel que he llegit te dediques al tema de la socio-llingüística, a mi lo tema del català a la franja també me “fascine”, però potser en una altra intensitat. Jo també visco per les catalunyes, sóc mestre i vaig aprovar les opos per aquí.

Pel que fa al tema del bloc de l’escola de Pena-roja, José Luis (lo mestre) me va demanar que hi vaiga entrant i deixant comentaris (una forma de que los crios s’animon, si veuen que hi ha gent que llegeix lo que escriuen), de moment no fa massa falta perquè tenen bastant èxit, lo tema los funcione. Lo cas és que sempre que hi escric algo, ho faig en català, i los animo a que me conteston (o s’atrevixquen a escriure algun dia) en català. Si tu també t’hi sumes, farem més força. No sé si deus conéixer a la mestra que tenen de català, però deu ser un desastre, José Luis m’ha comentat que en xerrades en ella li diu que el que es parla al matarranya no és català, se veu que és defensora de la tesi del “xapurreau”.

Per acabar, mons iaios eren de Pena-roja i mon pare encara hi va naixer, encara hi tinc família. Del Mas d’Ixandri (a l’Escresola), som los mateixos “Sorolles”?.

Salut, t’aniré llegint.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: